петак, 10. јул 2015.

LOREAL SUBLIME BRONZE! КРЕМА ЗА САМОПОТАМЊИВАЊЕ


Ова крема је једна од мојих омиљених производа кад је у питању брзо тамњење коже . Loreal sublime bronze од 150мл има пумпицу која је доста практичнија за коришћење. Нијанса је medium tan што је негде средње тамна боја.

Јако је битно да знамо да сви производи за самопотамњивање садрже у себи DHA (dihydroxyacetone) то је основни састојак који изазива површинско тамњење коже. 
Код овог производа ми се посебно свиђа то што се боја равномерно скида не остављајући флеке, нема неки специфичан мирис кад се намаже ко што имају креме за самопотамњивање . Текстура је као млеко за тело. Такође не оставља трагове на одећи и ту ме је просто купио овај производ.



КАКО НАНЕТИ КРЕМУ ЗА САМОПОТАМЊИВАЊЕ:

Пре него што нанесете крему јако је битно да урадите пилинг целог тела и намажете млеко за тело како би вам боја дуже трајала и да вам се кожа не би исушила. Затим узмите крему за самопотамњивање и нанесите је равномерно по целом телу посебно обратите пажњу на колена и лактове,док наносите крему избегавајте корен косе и обрве. Да напоменем после наношења креме добро оперите дланове и испод ноктију пошто се дешава да се крема завуче испод ноктију. Такође ова крема нема заштитни фактор тако да не штити од сунца!!!

На упутству пише да крема делује после сат времена али то баш и није тако најмање јој треба да делује од 2-3 сата. Најбоље је увече пред спавање да ставите крему бар ја тако радим. Крему можете користити свакодневно док не постигнете жељену боју. Боја може да траје и до недељу дана али је све то индивидуално.

Цена креме је око 990 динара и можете је наћи у свим lili и dm
продавницама. 

Пробајте и пишите нам Ваше утиске. :)


        :Аутор
Сара Рађен



Нема коментара:

Постави коментар